tis 20 okt.

|

Hammarby allé 9b

Circling - Social mindfulness 5 av 8

Circling är en form av social meditation och interpersonell (hur människor förhåller sig till varandra) process som är utformad för att möjliggöra en förhöjd närvaro med en eller flera andra människor.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Circling - Social mindfulness 5 av 8

Tid och plats

20 okt. 2020 18:00 – 20:30

Hammarby allé 9b, Hammarby allé 9b, 120 32 Stockholm, Sweden

Om evenemanget

Daniel Ek är legitimerad psykolog och håller i denna kurs, som omfattar åtta tillfällen. Max deltagare 8 personer. Fysiska möten och onlinemöten.

Syftet med kursen är - citat av Daniel Ek

"Syftet med Circling är att bland annat att bli varse våra blinda fläckar gällande vår relation till oss själva och till andra för att kunna skapa djupare kontakt. Med djupare kontakt menar vi förmågan att kunna urskilja vad vi känner, tänker och hur vi agerar. 

Ett annat syfte med Circling är att bli sedd som vi är. När vi blir sedda av icke-dömande och närvarande människor så aktiveras en rad hälsofrämjande fysiologiska processer, såsom det parasympatiska nervsystemet och vagusnerven, och emotionella och relationella sår kan läka. Vår fysiska kropp och vår mentala hälsa stärks. I Circling utgår vi ifrån att vi inte behöver ändra på oss själva eller någon annan, utan att istället bli medveten om tankarna och föreställningarna att vi bör förändra någonting"

Anmälan, pris med mera

Du läser mer om kursen och anmäler dig via Daniel Eks hemsida:

www.vanskapslabbet.se/events/circling-social-mindfulness-8ggr

Dela detta evenemang