fre 06 nov.

|

Hammarby allé 9B

Yinyogakväll

Behöver du vila och återhämtning? Här bjuds du in till stillhet och att vila dina sinnen. Yinyoga är en lugn yogaform som är enkel att utöva även om du är nybörjare.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yinyogakväll

Tid och plats

06 nov. 2020 17:00 – 20:20

Hammarby allé 9B, Hammarby allé 9B, 120 32 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Stillhet och medverten närvaro

Yinyogaan kännetecknas av passiva positioner som du utför i stillhet och medveten närvaro under längre tid. Fokus ligger på att aktivera kroppens fascia, bindväv så att rörligheten i stela leder och strama muskler kommer att förbättras samt fysisk och mental återhämtning.

Alla kan vara med

Du guidas i föreningen mellan kroppen och det inre. Du kan delta oavsett om du är nybörjare eller van utövare. Vi tränar på att ha ett ”nybörjaresinne”. Alla positioner gås igenom noggrant och du kan ligga på golvet eller sitta på en stol om det passar dig bättre. Alla kan vara med! Jag uppmuntrar till att lyssna in och följa din kropps signaler.

Att bara vara

Yinyoga är att bara vara, stanna upp och vänta på ingenting. Det är yin-sidan av livet. Det kan väcka obehag och motstånd, men även upplevas avskalat, djupt, enkelt, ärligt, komplicerat och vackert. Du kommer i kontakt med kroppens sensationer som är sammanvävda med tankar och känslor.

* Jag, Martina Skoog, är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och är utbildad i yinyoga av Magdalena Mecweld, som skrivit boken ”Vila dig i form”.

* Välkommen in från januarimörkret till min härlig lokal där fin musik utlovas när vi gör yogan. Min minitax Knut kommer att följa med för att förstärka närvaron.

* Fika ingår; kaffe, te, choklad och snacks!

Anmälan och pris

Anmäl dig senast 30 oktober. Pris: 400 kronor.  Begränsat antal deltagare, vi blir en liten begränsad grupp och kan hålla avstånd.

Säkra din plats!

Betala summan via swish när du anmält dig. Swishnummerl 076- 318 82 05.

”And If we become drawn away by thougts, by longings, by hopes and fears, again and again we can return to this present moment. We are here. We are carried off as if by the wind, and as if by the wind, we are brought back.” 

Pema Chödrön

Översättning:

”Och om vi dras bort av tankar, av längtan, av hopp och rädsla, kan vi om och om återvända till detta nu. Vi är här. Vi transporteras som av vinden, och som av vinden kommer vi tillbaka."

Dela detta evenemang