Tips och råd för dig med foglossning under eller efter graviditet

Uppdaterad: jan 19

Få tips och råd i din graviditet - varje dag! Nu lanserar jag Februarikalendern för dig som är gravid med rygg- eller bäckensmärta, men även för dig som redan har fått barn och besväras av smärta eller stress.

Du får ett digitalt brev med värme till din inkorg varje dag under februari där jag delar med mig av mina bästa råd & tips till dig, till ett pris av endast 179 kronor.


Du får vägledning

Jag vill att du ska känna att jag går bredvid och vägleder dig hur du kan hantera smärta och besvär som du känner under din graviditet. Breven är skrivna utifrån ett helhetstänk, kropp och själ i samklang.


Läs mer hur du beställer i webshopen

18 visningar0 kommentarer
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
Logga Fysioterapeuterna
Logga Svenska Förbundet Auktoriserade Feldenkraispedagoger

© 2020 Copyright All Rights Reserved Fysioterapistudion STHLM, Hammarby Allé 9B, 120 32 Stockholm

Stockholms län Södermalm Sverige

Hemsidan skapad av Axensjös KBH