top of page

Ny kurs online för mammor - gravida och efter graviditet med smärta, stress och oro.

I vårt prestationsinriktade samhälle är mycket inriktat på att vi ska förbättra oss. Vid smärta, stress eller oro behövs något annat, att få stanna upp och ge dig själv och kroppen det den behöver.


Bli medveten om dina tankar och känslor

Aktiv vila, öka trygghet i kroppen och hitta rörelser som minskar dina besvär, med till exempel långsamma medvetna rörelser med Feldenkraismetoden. Jag har skapat en kurs där jag bjuder in dig att stanna upp och känna mer av dig själv och din kropp. Att du blir medveten om dina tankar och känslor.


Komplement till annan träning

Jag har gjort kursen till dig som vill ha komplement till vanlig träning eller som har svårt att fungera och röra dig som vanligt just nu på grund av smärta.


Kursen innehåller olika övningar som jag själv provat och som ligger mig varmt om hjärtat.


Forskning visar att närvaroträning är bra

Det finns forskning som stödjer att närvaroträning som till exempel Feldenkraismetoden, Compassion/medkänsla och annan mindfullnessträning, kan minska smärta och stress. Jag vill ge dig stöd och ett smakprov på hur dessa verktyg kan påverka dig på ett bra sätt i din vardag.


Få extra stöttning - anmäl dig innan 15 mars

För att ge dig extra stöttning så ingår just nu en veckas fri tillgång till mig för rådgivning och snabba svar via en app som heter Voxer. Du laddar ner den gratis, lägger till mig och vi kan chatta eller höras via röstsamtal genom Voxer.Omdöme från tidigare kursdeltagare

"Jag kände mig hållen av dig i kursen, som att du var med mig. Det var nyttigt att träna på att var snäll mot sig själv". Efter att ha haft ont så länge så vara det ovant att vara snäll mot mig själv och att inte ta i för mkt.

Kursen kändes som ett bra alternativ till all annan träning som jag tidigare gjort, som inte riktigt hjälpt. Det kändes så nyttigt att få träna på medkänsla mot mig själv. Jag blev berörd, det kändes bra."

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page